woensdag 16 februari 2011

Hema nagellak




Over het algemeen ben ik niet zo een fan van Hema make-up. Maar ik kan het niet laten soms even te gaan kijken. Zeker nu ze de collectie vernieuwd hebben ga ik toch vaker even naar binnen.
Toen ik laatst bij de Hema was, viel mijn oog op de nagellakjes. Ik vond er hele mooie kleurtjes tussen zitten en heb er dan ook een paar gekocht. Thuis had ik er ook nog een paar waar ik eigenlijk nooit naar omkeek. In totaal heb ik nu 7 kleurtjes. Hier volgen de swatches:

Ik weet jammer genoeg niet meer van elke kleur het nummer, maar bij degene waar ik het wel van weet zal ik het erbij zetten. 


 

Nummer 01.
Dit is een zalm roze kleurtje met zilveren glittertjes erin.
Ik vond deze kleur niet heel fijn lakken, hij is een beetje dik waardoor hij niet mooi egaal word en je al snel strepen ziet. Ik heb hier twee laagjes aangebracht.


Nummer 91.
Girly! Dat is waar ik aan denk als ik deze roze kleur zie. Er zit een mooie glans overheen waardoor ik het bijna zonde vind om er een topcoat overheen te dragen.
Deze nagellak vond ik erg fijn lakken en dekte mooi na twee laagjes. Het is alleen jammer dat de kleur niet helemaal goed overkomt op de foto, in het echt is de kleur iets donkerder.


Dit is een beetje een brons bruin kleurtje met een mooie shimmer erin. 
Ook dit lakje lakte erg fijn en was na twee lagen al mooi dekkend.


Nummer 205.
Deze lak is denk ik wel mijn favoriet van mijn Hema lakjes, dit is een mooie roze kleur met een gouden glans eroverheen. Ik heb geprobeerd om het mooi op de foto te zetten, maar de gouden glans wilde niet echt goed overkomen. Meer dan twee laagjes heeft deze kleur niet nodig.

   

Nummer 13.
Normaal ben ik niet helemaal fan van nude kleurtjes op mijn nagels, maar deze kleur vond ik toch wel erg mooi. Er zitten mooie kleine glittertjes in wat net dat beetje extra geeft. Ook hier heb ik ervoor gekozen om twee laagjes aan te brengen.

 

Dit is een licht roze-zilver lakje met een mooie parelmoer glans eroverheen. Het kleurtje lakte erg fijn en liet geen strepen achter. Ook bij deze lak heb ik twee laagjes aangebracht.


Nummer 15.
Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi bruin kleurtje en deze vond ik toch wel heel erg mooi. Het is bruine kleur met gouden glitters erdoorheen. Ik heb geprobeerd de glitters zo duidelijk mogelijk op de foto te krijgen maar het wilde niet erg lukken. Deze lak dekte wel minder goed dan alle andere kleurtjes, maar na drie laagjes zag deze er zo uit. 

Sorry voor de iets onduidelijke foto's. Ik ben nog heel erg aan het zoeken naar hoe ik foto's het best kan maken en bewerken. Als jullie tips hebben hoor ik het graag!

Kopen jullie wel eens make-up bij de Hema? En wat vinden jullie hiervan?

X Janilee


1 opmerking:

  1. Ik ben een echte nagellak fan, en heb helemaal niet zo veel nagellak. ik heb maar 2 potjes, en we mogen thuis niks kopen!! Wat moet ik doen????
    Leuke blog hebben jullie! ik vind deze blog-website echt een aanradertje voor beautymensen!

    groeten van Jadine

    BeantwoordenVerwijderen