donderdag 17 maart 2011

Plakband ergernis



Als je cosmetica bij de drogisterij koopt, komt het vaak voor dat er plakband omheen zit of erger nog: een alarmsticker! In dit artikel ga ik vertellen hoe ik dit eraf haal.




Dit word door de mensen van de winkel gedaan zodat niet alle producten opengemaakt of getest worden, natuurlijk is dit hygiĆ«nisch, maar vooral erg vervelend. De verpakking van het product word meteen een stuk minder aantrekkelijk als je de plakband eraf hebt gehaald. De naamsticker gaat eraf of er blijft een laagje kleverig spul over, waar dan weer allemaal viezigheid aan blijft plakken.

Dat de naamsticker eraf gaat is niet leuk, maar daar is niets aan te doen. Aan het laagje kleverige spul wel en dat is eigenlijk heel erg makkelijk.

Met een wattenschijfje en wat alcohol haal je het er zo af, het is even een rot klusje, maar dan ziet het er meteen weer beter uit. En het allerbelangrijkste is dat er geen viezigheid meer aan blijft kleven.



De strepen die je op de foto ziet, zijn met het blote oog haast niet te zien.


Hebben jullie nog handige trucjes om die vervelende stickers en plakband eraf te krijgen? Laat het me weten bij de comments!

X Janilee

Geen opmerkingen:

Een reactie posten