zaterdag 15 oktober 2011

Nagellakrekje




Nadat mijn nagellakjes al van een mandje, naar een dienblad, naar een lade en ik weet niet waar nog meer waren verhuist. Werd het de grootste tijd dat ze hun eigen plekje zouden krijgen. Zelf vond ik het heel onhandig dat mijn nagellak in een lade zat. Ik moest iedere keer alle potjes optillen als ik een kleurtje zocht. En het kwam nogal vaak voor dat ik riep: ‘’Oohja! Die had ik ook nog!’’. Super onoverzichtelijk dus. Ik vond dat hier snel iets aan moest worden veranderd!

Dit is hoe ze er eerst bij stonden.


In de zomervakantie heb ik mijn vriendje eindelijk zo ver gekregen, dat hij mij wilde helpen om een nagellakrekje in elkaar te zetten. Yeaah! Omdat mijn kamer voornamelijk uit de kleuren zwart en wit bestaat heb ik ervoor gekozen om het rekje een opvallende kleur te geven.

En dit is hem geworden! Ik ben er echt super blij mee en show hem dan ook graag aan jullie!





Zo zien jullie ook meteen mijn nagellak collectie. Ik heb (nog) niet echt duurdere merken nagellak, maar dit vind ik niet erg. Ik ben er blij mee en vind deze lakjes super fijn!

P.s. : Kim heeft samen met haar vader in de vakantie ook een nagellakrek in elkaar gezet, dus misschien wilt zij deze ook nog wel even showen!

Hoe bergen jullie je nagellak op?

X Janilee

9 opmerkingen:

  1. wat leuk bedacht zo rekje
    ziet er ook leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi :) ik zou het ook wel willen maar ik denk dat het zo'n stofnest is

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja. Je moet het wel geregeld schoonmaken, maar dat vind ik niet zo een probleem :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waauw mooi! Ik ben jaloers. Zou het ook graag willen, maar aangezien ik samen woon en mijn vriend niet zo graag naar mijn lakjes kijkt als ik, kan ik het wel vergeten. Leuke blog hebben jullie samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zag een heel leuk nagellak rek met een decor erachter. Je kon het decor in roze, paars, wit en met roze stippen krijgen. Het is wel een Amerikaanse Company en draagt de naam Deco Nailpolish Racks. Een rek van hun is wel 80 dollar, maar misschien kun je je nagellak rekje zo nu en dan ook eens een ander decor geven. ;) Kleine tip :)

    BeantwoordenVerwijderen